Erison Motoren biedt meerdere opties voor winterstalling aan. Hieronder vind u de vier mogelijkheden, wilt u uw motorfiets bij ons stallen stuur dan een e-mail naar info@erison.nl of bel naar 0546-565991.

1.Winterstalling vanaf 01 oktober tot 01 april voor € 60,00 (€10,00 per maand).

2. Winterstalling vanaf 01 oktober tot 01 april inclusief onderhoud van uw accu doormiddel van een druppellader, hiernaast behoud van tank en carburateur/injectie systeem met middel van een benzine additief € 83,50

3. Winterstalling vanaf 01 oktober tot 01 april inclusief onderhoud van uw accu doormiddel van een druppellader, hiernaast behoud van tank en carburateur/injectie systeem met middel van een benzine additief. In combinatie met een voorjaar onderhoudsbeurt, de kosten hiervan zijn € 175,-.

4. Winterstalling vanaf 01 oktober tot 01 april inclusief onderhoud van uw accu doormiddel van een druppellader, hiernaast behoud van tank en carburateur/injectie systeem met middel van een benzine additief. In combinatie met een grote beurt, u krijgt hierbij een accu druppellader of accessoires/ motorkleding bon t.w.v.€ 60,00. Voor waarden winterstalling: De kale winterstalling zonder bijkomstigheden kost € 60,00 voor de gehele periode. Motorfiets wordt geplaatst in een verwarmde ruimte wat is beveiligd met alarm. Motorfiets dient gebracht te worden met het kenteken ter inzage.

Wij kunnen (indien gewenst) de motorfiets geheel kosteloos bij u ophalen. (Binnen een straal van 20 km) Wilt u de motorfiets weer ophalen ,dan twee weken van te voren een afspraak maken.

0