Winterstalling Erison Motoren.

Erison Motoren biedt meerdere opties aan voor winterstalling. Hieronder vind u de vier mogelijkheden. Wilt u uw motorfiets bij ons stallen stuur dan een e-mail naar info@erison.nl of bel naar 0546-565991.

1.Winterstalling vanaf 01 oktober tot 01 april voor € 60,00 (€10,00 per maand).

2. Winterstalling vanaf 01 oktober tot 01 april inclusief onderhoud van uw accu. Dit gebeurd door middel van een druppellader. Hiernaast ook behoud van de tank en het carburateur/injectie systeem met een middel van benzine additief € 83,50

3. Winterstalling vanaf 01 oktober tot 01 april inclusief onderhoud van uw accu door middel van een druppellader. Hiernaast behoud van tank en carburateur/injectie systeem met een middel van benzine additief. In combinatie met een voorjaar onderhoudsbeurt, de kosten hiervan zijn € 175,-.

4. Stalling vanaf 01 oktober tot 01 april inclusief onderhoud van uw accu door middel van een druppellader. Hiernaast het behoud van tank en carburateur/injectie systeem met een middel van benzine additief. In combinatie met een grote beurt, u krijgt hierbij een accu druppellader of accessoires/ motorkleding bon t.w.v.€ 60,00. Kosten voor de grote beurt worden altijd eerst overlegd.

Voorwaarden winterstalling: De kale winterstalling zonder bijkomstigheden kost € 60,00 voor de gehele periode. Motorfiets wordt geplaatst in een verwarmde ruimte die is beveiligd met alarm. Motorfiets dient gebracht te worden met het kenteken ter inzage.

Wij kunnen (indien gewenst) de motorfiets geheel kosteloos bij u ophalen. (Binnen een straal van 20 km) Wilt u de motorfiets weer ophalen ,dan graag twee weken van te voren een afspraak maken.

0